Poletni plesni večer v Gali

Plesna dogodivščina Linere v ambientu gostišča Gala

Poletni plesni večeri so odlična priložnost za prijetna druženja v družbi soplesalcev. Ples nas osvobaja in druži ter prinaša številne užitke. Je skriti jezik vsakega posameznika, ki ga ob ritmih glasbe lahko izrazi na svojevrsten način. S plesom imamo skupen cilj in ples nam daje priložnost, da si postavljamo nove in nove cilje. Preden bom zakorakali v novo sezono plesa, nam poletje ponuja vrsto priložnosti za naša plesna udejstvovanja.

Z novo sezono bomo zabeležili že osmo leto Linere. Sedem pravljičnih let pa v letošnjem poletju zaokrožujemo s poletnimi zgodbami. Poletne zgodbe si ustvarjamo v različnem okolju ob različnih priložnostih. Skupaj soustvarjamo plesni mozaik Linere, pišemo ZGODOVINO, beležimo SEDANJOST in načrtujemo PRIHODNOST.

Tokratni plesni večer smo si pripravili v Restavraciji in piceriji Gala v Lescah na Gorenjskem in zabeležili še eno plesno zgodbo tega poletja.

Hvala vsem soplesalcem in soplesalkam. Hvala, ker ste del plesne zgodbe Linera. Uživajte poletje in se nam pridružite pri naslednji zgodbi.

Napovedujemo plesna druženja:

Sobota, 27. julij 2019 – CERKNO, Obvezna smer in Gadi

Ponedeljek, 5. avgust 2019 – BOHINJ, Srednja vas, Vaški večeri Pod Lipo

Od 10. do 11. avgusta 2019 – ZBILJE, Wild West festival

Sobota, 17. avgust 2019 – VRHNIKA, Ribiška veselica

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *