Poletne PLESNE zgodbe LINERE

LINERINO poletje napoveduje 7 PLESNIH ZGODB 2019 z zaključkom na Linerafestu.

Začeli smo s poletnimi plesnimi druženji, ki jih bomo zapakirali v pravljično število, saj zaključujemo sedmo plesno sezono. Bodi z nami na vsaj 7 plesnih zgodbah in dogodivščinah v tem poletju in si prisluži 7 žigov. Seveda se bo plesnih druženj zgodilo mnogo več, zato bo možnosti za pridobitev zabavnih žigov več kot dovolj.

Zakaj zbiranje žigov?

Zato, da smo spet malo otročji.

Zato, da se zabavamo ob zbiranju le-teh.

Zato, da imamo skupni cilj.

Zato, da smo drugačni.

Zato, ker pač tako hočemo.

Kartonček za žige prejmeš na plesnem druženjuKartonček za žige prejmeš na druženju.

Tudi tokratne iztočnice za poletna druženja plesne skupine Linera so ples, druženje in zabava. Že ponosnih sedem pravljičnih let številne plesalke in plesalci v mozaik plesnih dogodivščin dodajamo kamenček za kamenčkom.

Ples nas druži, zabava pa motivira. Je še kaj lepšega? Je! Na vsako druženje prisrčno vabljeni vsi družinski člani, ter vaši prijatelji in znanci. Skupaj nam je tako še lepše.

Bodi z nami tudi ti?

Na naših poletnih zgodbah lahko plešeš ali pa se le družiš. Še bolje pa, če združiš oboje. V poletnem času si bomo med plesnimi dogodivščinami namreč privoščili pohodniške izlete, plesne delavnice in nastope, pa kino na prostem, ter številna takšna in drugačna druženja v lokalih in vsekakor na prostem. Narava nam ponuja mnogo kotičkov, kjer se vedno najde dovolj prostora za glasbo in ples.

Imaš idejo za plesno in izletniško druženje?

Povej na glas.

Nimaš ideje?

Pridi.

Kaj plešemo?

Vse! Od A do Ž.

Se vidimo. Prijetno poletje vam želi Linera.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *