V classic country line dance prvakinje in podprvakinje

Linera s svetovnega prvenstva na Nizozemskem domov prihaja z medaljami

Ko si del skupine LINERA pomeni, da se kaj kmalu lahko znajdeš tudi na tekmovalnem podiju. Pod imenom LINERA obračamo nove liste in uresničujemo sanje. Na svetovnem prvenstvu na Nizozemskem so se sanje uresničile trem soplesalkam, Živi Krajnik, Evi ter Nataši Hlebš pod vodstvom idejne vodje Marjane Petauer.

Zabava, umetnost, izražanje! Ples nas združuje, tekmovanja navdušujejo, rezultati povezujejo.

Linera je ponosna na svojo svetovno in vice prvakinjo.

Vstop v novo leto 2018 si bomo člani plesne skupine Linera za vedno zapomnili. Tri članice plesne skupine so se pod mentorstvom idejne vodje skupine Marjane Petauer in ob podpori celotne ekipe podale na svetovno prvenstvo na Nizozemsko, na tekmovanje v country plesu v vrsti (World country line dance competition 2018). Barve Slovenije na tako velikem tekmovanju v tej zvrsti plesa še nikoli niso bile zastopane. Slovenska štiriperesna deteljica se je iz tekmovanja vrnila s svetovno prvakinjo v social adult Živo Krajnik iz Kranja ter vice prvakinjo v kategoriji social silver Natašo Hlebš iz Škofje Loke. Na svetovnem prvenstvu je tekmovala tudi 15-letna Eva Hlebš, ki se je na podlagi rezultata na mednarodnem tekmovanju v Milanu prav tako uvrstila na svetovno prvenstvo in dosegla zavidljiv uspeh v izredno močni konkurenci.

   

Ponosni smo, da smo del plesne zgodbe LINERA in ponosni, da s svojim znanjem predstavljamo in zastopamo Slovenijo ter ponosno vihramo s slovensko zastavo. Ponosni smo na naše punce in ponosni, da smo ekipa, ki skupaj plesno ustvarja, se druži in si stoji ob strani. Dobri rezultati so le še dodatni motivator za naše plesno ustvarjanje.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *