Na zabavah brez LINERE ne gre

Linera s country vzdušjem pospremila Abrahamovko

Praznovanja v dobri družbi in ob odlični glasbi so zagotovo najboljša in nepozabna. Skupina LINERA je k Abrahamu pospremila še eno soplesalko. 

 

Draga Beti, vse najboljše in najlepše ti želimo tvoji Linerovci!

Naj bodo tvoje poti nasmejane in polne zgodb ter dogodivščin tudi v družbi LINERE.

 

 

 

Na drugo aprilsko soboto smo se Linerovci že v zgodnjih večernih urah skrbno pripravljali na nastop pri naši Beti. Ja, pravijo, da vaja dela mojstra in tega se pridno držimo. Hvala Plesni šoli Cha cha cha, Davorki in Janezu, ki nam vedno stojita ob strani. Dvoranica Plesnega centra Gorenjske je res vrhunska.

Beti in njen otvoritveni ples je bil čudovit. Nepozaben uvod v plesni večer je že napovedoval, da bo praznovanje nekaj posebnega. Dobre glasbe z duetom OK ni manjkalo, prav tako ne najboljše hrane in odlične družbe.

Plesno izražanje je res nekaj posebnega. Ko to delaš v čudoviti skupini, je to vredno še toliko več. Vsak nastop posebej, tekmovanja, vadbe, plesna druženja in zabave nam da zagon in veselje za nove plesne zgodbe v družbi LINERE.

 

Draga Beti, ker še vedno izgledaš kot maturantka in niti slučajno ne Abrahamovka, lahko naslednje leto takšno druženje ponoviš. Morda bo Abraham že bolj za to, da te sprejme v svoje vrste. Mi se bomo zabavi z veseljem pridružili in pričarali nekaj country vzdušja …

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *